Ajax speelt zonder Jorrel Hato tijdens het oefenduel tegen Olympiakos

Opstelling Ajax voor generale tegen Olympiakos: Hato ontbreekt wegens pijntje

19 juli om 13:59
Laatste update: 20 juli om 18:22

Francesco Farioli heeft bekendgemaakt welke spelers er namens Ajax mogen starten tegen Olympiakos. Van een groot deel daarvan wordt verwacht dat het ook een basisplaats krijgt in het heenduel tegen FK Vojdovina in de voorrondes van de Europa League. Jorrel Hato is vrijdagmiddag niet van de partij.

Donderdag kwam Ajax ook al tijdens een oefenwedstrijd in actie. De Amsterdammers wonnen deze met 2-1 van Al-Wasl. Daar speelden mogelijke basisspelers als Steven Berghuis en Diant Ramaj in mee, zij zijn vrijdag niet van de partij. Veel anderen natuurlijk wel.

Ajax gaat spelen met Remko Pasveer, Devyne Rensch, Josip Sutalo, Dies Janse en Owen Wijndal. De naam van Hato onbreekt in de wedstrijdselectie. Volgens Farioli heeft hij een klein pijntje waardoor er geen risico met hem wordt genomen, zo vertelde hij bij Ziggo Sport. Op het middenveld is er plaats voor Jordan Henderson, Kenneth Taylor en de in de voorbereiding uitblinkende Kian Fitz-Jim.

Voorin kiest Farioli voor Carlos Forbs, Chuba Akpom en Jaydon Banel. Spelers als Julian Rijkhoff en Mika Godts ontbreken. Om 15.00 uur trappen Ajax en Olympiakos af.