Zo kijkt Peter Bosz terug op het trainingskamp van PSV in Duitsland

Zo kijkt Peter Bosz terug op het trainingskamp van PSV in Duitsland

20 juli om 19:58

PSV en trainer Peter Bosz rondden zaterdag een trainingskamp in Duitsland af richting het nieuwe seizoen. Wat vindt de nieuwe hoofdtrainer van de prestaties die zijn spelers hebben geleverd in Duitsland? VoetbalNieuws.nl vertelt het je. 

Dit zegt Peter Bosz over het trainingskamp van PSV

PSV speelde zaterdag twee verschillende oefenwedstrijden tegen Paderborn en Bosz is meer dan tevreden over wat zijn spelersgroep heeft laten zien. "Je kijkt een beetje hoe ver iedereen in de voorbereiding is. Het is logisch dat de jongens die later in de voorbereiding zijn aangesloten, minder ver zijn", stelde de trainer na afloop, opgetekend door Voetbal International.

"Dit waren twee keer 75 minuten achter elkaar. Ik vind dat beide teams het uitstekend gedaan hebben", vervolgt Bosz. "De eerste ploeg kreeg nog een goal tegen en bij de tweede ploeg zag je dat de jonge spelers van een jaar of achttien het moeilijk kregen tegen zo'n fysieke ploeg. Ik kijk meer naar het veldspel, de kansen die we kregen en of het verdedigend goed stond."

Uiteraard zat er wel een niveauverschil tussen sommige spelers, maar dat moet volgens Bosz de pret niet drukken. "Zodra jongens wegvallen, biedt dat ook kansen voor anderen. Ik vond dat sommige jongens dingen beter deden dan in de tweede wedstrijd. Dat ze dat niet volhouden, is logisch als je zo jong bent. Ik ben heel tevreden over iedereen."