Huijsen reist niet af met Juventus voor trainingskamp, PSG-stap steeds dichterbij

Huijsen reist niet af met Juventus voor trainingskamp, PSG-stap steeds dichterbij
20 juli om 20:13

Dean Huijsen zit niet in de selectie van Juventus die in Duitsland een trainingskamp afwerkt. Paris Saint-Germain bereikte al een persoonlijk akkoord met de Nederlander en het lijkt nu steeds waarschijnlijker dat Huijsen zijn carrière in Parijs vervolgt. 

Naast Huijsen reizen ook Arthur Melo en Mattia De Sciglio niet af voor het trainingskamp vanwege transferredenen. PSG bereikte volgens het Franse RMC Sport al begin juli een persoonlijk akkoord met Huijsen en Juventus lijkt ook niet in de weg te gaan liggen. Dat wordt nu als te meer duidelijk, aangezien Huijsen niet meegaat op trainingskamp.

Huijsen gooide begin 2023 hoge ogen bij de beloftenploeg van Juventus en mocht het afgelopen seizoen al in de Serie A spelen. AS Roma hoorde de speler in de winterstop en na een half jaar prima presteren kwam Paris Saint-Germain aankloppen. Huijsen kent een geschatte marktwaarde van tien miljoen euro, maar met een doorlopend contract tot 2028 is de verwachting dat PSG meer de portemonnee moet trekken. 

Lees meer over:

Deel via