Loting Europese voorronde op het programma: waar en hoe laat zijn deze te zien?

Loting Europese voorronde op het programma: waar en hoe laat zijn deze te zien?

22 juli om 10:34
Laatste update: 22 juli om 10:36

Maandag zijn de lotingen van de Europese voorrondes. FC Twente, Ajax en Go Ahead Eagles zullen in de koker verdwijnen en weten na de bekende balletjes waar ze aan toe zijn. VoetbalNieuws vertelt je hoe laat en waar je dit spektakel kan zien.

FC Twente gaat de voorronde van de Champions League in. De Tukkers treffen daarin eerst Rangers FC, Slavia Praag, Red Bull Salzburg of LOSC Lille. Mochten zij die tegenstander weten te verslaan, dan wacht hen nog een play-off waarin zij het ticket voor de Champions League veilig kunnen stellen.

Ajax wacht eerst een ontmoeting met FK Vojvodina waarna zij mogelijk worden gekoppeld aan ploegen als Trabzonspor, Cercle Brugge of Fenerbahce. Al deze ploegen komen, net als Ajax, eerst nog een ronde in actie waarna zij pas tegen elkaar spelen. Er wordt zogezegd alvast door geloot.

Eenzelfde verhaal geldt voor Go Ahead Eagles. Zij treffen eerst SK Brann, maar verdwijnen maandag ook al in de koker voor de volgende ronde.

Waar en hoe laat Europese loting te zien?

Vanaf 12.00 uur gaan de Champions League-deelnemers de koker in. Om 13.00 uur is het aan de ploegen in de Europa League en om 14.00 wordt er geloot voor de Conference League

Op TV is de loting helaas niet te zien, maar de UEFA-website biedt uitkomst. Zij zenden alles live uit.