'Meer spel rond Summerville: voorstel uit Premier League en Italiaanse interesse'

Cryscencio Summerville heeft een voorstel gekregen van West Ham United
22 juli om 14:54

Aan interesse in Cryscencio Summerville is deze zomer zeker geen gebrek. Volgens Fabrizio Romano heeft West Ham United een voorstel de kant van de Nederlander opgestuurd en is er ook interesse vanuit de Serie A.

Er speelt deze zomer veel rondom Summerville. De buitenspeler van Leeds United werd al in verband gebracht met Liverpool, Chelsea, Brighton & Hove Albion en Fulham. Daarnaast is Paris Saint-Germain zelfs concreet voor zijn diensten, maar er is meer. 

Volgens Romano heeft West Ham United nu een voorstel gedaan bij Summerville. Volgens de Italiaanse transferexpert lijkt de Nederlander echter te duur voor The Hammers, die ook al met het management van de speler spraken. Ook AS Roma zit op het vinkentouw. De Romeinen zouden Summerville overwegen te halen wanneer ze Matías Soulé niet kunnen lospeuteren bij Frosinone.

Mocht Summerville toch naar West Ham trekken, dan zou het zomaar kunnen zijn dat een andere Nederlander er in ieder geval niet heen gaat. Steven Bergwijn wordt al geruime tijd aan de club uit Londen gelinkt.