'Ajax heeft gewilde middenvelder op het oog, Sevilla en Leverkusen strijden mee'

'Ajax heeft gewilde middenvelder op het oog, Sevilla en Leverkusen strijden mee'
22 juli om 16:20

Ajax is geïnteresseerd in Sebastian Nanasi van Malmö FF, meldt het Spaanse Sport. Naast de Amsterdammers zouden ook Sevilla en Bayer Leverkusen de middenvelder monitoren, die een sterk seizoen beleeft in de Zweedse Allsvenskan. 

Volgens het Spaanse medium zijn de drie clubs geïnteresseerd in de speler die in juni nog voorbijkwam bij PSV. De Eindhovenaren worden niet meer genoemd als mogelijke nieuwe club van de middenvelder. Het nieuwe voetbalseizoen ging in maart al van start in Zweden en Nanasi laat imposante cijfers achter na de eerste seizoenshelft met zes goals en negen assists in vijftien wedstrijden.

Nanasi, die centraal op het middenveld speelt maar ook links kan fungeren, kent een geschatte marktwaarde van ongeveer acht miljoen euro. De 22-jarige speler heeft een contract van slechts anderhalf jaar bij Malmö en daarom hopen de clubs toe te slaan. Voor Ajax wordt het lastig om Bayer Leverkusen weg te houden als geïnteresseerde club, aangezien Die Werkself Champions League-voetbal kunnen aanbieden na het geweldige seizoen van de Duitse club.