'PSV geeft komst verdediger nog niet op: club zal geduld moeten hebben'

'PSV geeft komst verdediger nog niet op: club zal geduld moeten hebben'

23 juli om 22:19

PSV heeft de komst van Sepp van den Berg nog altijd niet uit het hoofd gezet. Volgens het Eindhovens Dagblad blijven de Eindhovenaren 'pushen' voor de verdediger, maar vergt de transfer het nodige geduld. 

PSV wil Sepp van den Berg graag overnemen van Liverpool, maar de 22-jarige verdediger is momenteel met zijn team op een ‘Preseason Tour’ in de Verenigde Staten. Dat Van den Berg met Liverpool-trainingskamp meegaat, betekent dit niet dat een overstap naar de Eredivisie van de baan is. De Eindhovenaren moeten echter een fors bod neerleggen, aangezien Liverpool naar verluidt twintig miljoen euro vraagt voor de verdediger.

PSV is niet bereid om zo ver te gaan, maar zal toch een aanzienlijk bod doen om Van den Berg te overtuigen. Naast PSV heeft ook VfB Stuttgart interesse in de Nederlandse speler. Van den Berg zelf staat open voor een stap naar de Eredivisie, waar hij zich hoopt te kunnen bewijzen voor Oranje.

De kans dat de transfer snel rondkomt is klein. PSV verwacht dat het onderhandelingsproces mogelijk pas in augustus wordt afgerond. De club is bekend met dergelijke transfers die laat in de transferperiode plaatsvinden. Bovendien is PSV nog in de markt voor vervangers mocht Hirving Lozano in de winter naar San Diego vertrekken.