Waar en hoe laat wordt de oefenwedstrijd Feyenoord - AS Monaco uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de oefenwedstrijd Feyenoord - AS Monaco uitgezonden?
31 juli om 19:20
Laatste update: 31 juli om 19:20

Feyenoord neemt het in een oefenwedstrijd op tegen AS Monaco. Deze spannende wedstrijd vindt plaats in De Kuip. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Feyenoord is in topvorm in de voorbereiding, met drie gewonnen oefenwedstrijden achter de rug. FC Dordrecht werd met 0-4 verslagen, KRC Genk met 3-1 en Cercle Brugge met 1-0. Voor deze ontmoeting tegen AS Monaco speelt Feyenoord nog een oefenwedstrijd uit tegen Benfica op zondag 28 juli. Het officiële seizoen begint voor Feyenoord op zondag 4 augustus met de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV in Eindhoven. Een week later staat de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Willem II op het programma.

AS Monaco eindigde vorig seizoen als tweede in de Ligue 1 en heeft daarmee ook een ticket voor de Champions League, net als Feyenoord. Deze oefenwedstrijd is een goede test voor beide ploegen in de voorbereiding op hun Europese campagnes.

Waar kun je Feyenoord - AS Monaco kijken?

Feyenoord - AS Monaco begint woensdag 31 juli om 19.30 uur in De Kuip. De wedstrijd is live te volgen via Feyenoord One. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.