Dit is hoe het programma van de open dag van PSV eruit zal zien

Dit is hoe het programma van de open dag van PSV eruit zal zien

27 juli om 07:30

De traditionele PSV FANdag staat weer voor de deur. Zaterdag 27 juli zijn er in en rond het Philips Stadion allerlei activiteiten voor jong en oud. De dag wordt afgesloten met een oefenduel tegen Valencia CF. VoetbalNieuws.nl vertelt je wat er in Eindhoven op het programma staat. 

Vanaf 12.00 uur opent PSV zijn deuren voor de jaarlijkse PSV FANdag. Rond het stadion zullen er vanaf dat tijdstip diverse activiteiten plaatvinden. Om 16.15 uur start de Players Parade, maar zonder de PSV Vrouwen en Jong PSV. Zij hebben een afwijkend voorbereidingsprogramma en zullen niet te zien zijn op de open dag.

Het Philips Stadion opent om 16.30 uur en een kwartier later arriveert de PSV-selectie. Hier zullen de nieuwelingen Ryan Flamingo en Chouhaib Driouech aan het publiek gepresenteerd worden. 

Om 18.00 uur eindigt de FANdag en begint de oefenwedstrijd tussen PSV en Valencia CF. Voor de mensen die niet aanwezig zijn in het stadion is de wedstrijd te zien op de website van het Eindhovens Dagblad en het Algemeen Dagblad. De wedstrijd tegen Valencia is voor het team van Peter Bosz de laatste test voordat de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord op het programma staat. 

Programma open dag PSV

12.00 uur Start PSV FANdag
16.15 uur Start Players Parade PSV-selectie
16.30 uur Philips Stadion geopend
16.45 uur Aankomst PSV-selectie in het stadion
18.00 uur Einde PSV FANdag 
18.00 uur Aftrap PSV – Valencia CF