Dit zestal spelers mist Feyenoord tegen Benfica, Johan Cruijff Schaal nog onzeker

Dit zestal spelers mist Feyenoord tegen Benfica, Johan Cruijff Schaal nog onzeker

28 juli om 10:40

Feyenoord zal zondagavond niet met een volledig fitte selectie aantreden tegen Benfica in Lissabon. Zes spelers ontbreken, en mogelijk halen zij ook de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV op 4 augustus niet.

Gijs Smal, Julián Carranza en Quinten Timber zullen tegen Benfica niet van de partij zijn. Dit drietal is momenteel geblesseerd en is niet op tijd fit voor de wedstrijd tegen de Portuges topclub. Daarnaast reizen ook Chris-Kévin Nadje, Jeyland Mitchell en Calvin Stengs niet af naar Lissabon voor het duel. "Zij reizen eerder terug naar Nederland vanwege gepland maatwerk in de opbouw naar het nieuwe seizoen", aldus de club op de eigen website.

Nadje en Mitchell, nieuwe aanwinsten van Feyenoord, maakten deel uit van het trainingskamp in Oostenrijk. Wanneer het zestal weer in actie kan komen, is nog onduidelijk. De wedstrijd tegen Benfica is onderdeel van de Eusébio Cup, waarin oud-Feyenoorders Orkun Kökcö en Fredrik Aursnes aan de kant van de Portugezen staan. De wedstrijd begint zondag om 21:00 uur.

Op 4 augustus staat de ontmoeting met PSV op het programma in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Het zal voor de zes spelers een race tegen de klok worden om op tijd fit te zijn voor de seizoensopener.