'Te Kloese veegt Hancko-deal van tafel en gaat alleen overstag bij recordtransfer'

'Feyenoord veegt Hancko-deal voorlopig van tafel, Te Kloese wil Atlético niet spre
29 juli om 08:10

Feyenoord lijkt voorlopig nog geen afscheid van David Hancko te nemen. De verdediger staat er zeer goed op bij Atlético Madrid, maar de Madrilenen komen bij lange na niet in de buurt van het gewenste transferbedrag dat de Rotterdammers in gedachten hebben. 

Volgens berichtgeving van De Telegraaf is Te Kloese niet onder de indruk van de onderhandelingstactieken van Atlético. Volgens Spaanse bronnen zouden Los Colchoneros Hancko mee willen nemen op trainingskamp en daarmee de druk op Feyenoord willen vergroten. Te Kloese wil niet eens een bedrag noemen voor de Slowaak, maar weet wel dat er bij een recordbedrag van 40 miljoen euro of meer wel gesproken moet worden.

Atlético zit met de huidige biedingen eerder aan een bedrag van ongeveer 20 miljoen euro en dat is Feyenoord te min. Trainer Brian Priske kan niet wachten om met Hancko aan de slag te gaan en heeft vanuit de clubleiding meegekregen dat de verdediger alleen vertrekt bij een niet te weigeren bod. Er ligt een vijfjarig contract klaar voor Hancko in Madrid met een daarbij behorend miljoenensalaris, maar voorlopig gaat de speler nergens heen.