Eriksen kan naar Belgische topclub: dit zegt de Deen over een mogelijke transfer

Eriksen op de radar van Ajax: dit zegt de Deen over een mogelijke transfer
21 augustus om 10:10
Laatste update: 21 augustus om 10:10

Christian Eriksen staat op de radar van Ajax en RSC Anderlecht. De Deen kan terugkeren naar Amsterdam of verkassen naar de Jupiler Pro League, maar of hij daar zelf trek in heeft, is de vraag. VoetbalNieuws zet de uitspraken van de middenvelder op een rij.

Eriksen is met Manchester United begonnen aan het nieuwe Premier League-seizoen. De ploeg van Erik ten Hag is met een 1-0 zege op Fulham goed begonnen aan de competitie en Eriksen maakt nog steeds deel uit van de selectie. Onder meer Ajax en Anderlecht toonden interesse, maar zelf lijkt de creatieve middenvelder goed op zijn plek te zitten.

Wat zegt Eriksen over zijn toekomst bij Manchester United?

Eriksen stelt momenteel nergens heen te willen. In de voetballerij kan alles vernaderen, maar de Deen is gelukkig bij United. "Ik heb nog een contract voor een jaar, dus ik ben gewoon speler van United. Er is me niet verteld dat ik moet vertrekken of dat ze hier mijn contract willen verlengen", vertelt Eriksen tegenover ESPN. "Ik voel me hier goed. Mijn gezin heeft het ook goed in Manchester en United is een mooie club."