Dit is hoe het programma van de open dag van Ajax eruit zal zien

Wat is het programma van de open dag van Ajax?
5 augustus om 11:50
Laatste update: 5 augustus om 11:50

Na Feyenoord en PSV is het ook tijd voor Ajax om voor haar fans een Open Dag te presenteren. De Amsterdammers zorgen voor een goed gevuld programma in en buiten de Johan Cruijff Arena. Wat kan je verwachten? VoetbalNieuws.nl zocht het voor je uit.

Activiteiten en programma Open Dag Ajax 2024

De Open Dag van Ajax is rijkelijk gevuld en zal op maandag 5 augustus om 12.00 uur beginnen op het plein voor de Ziggo Dome. Fans hoeven daarvoor geen ticket te boeken en kunnen gratis genieten van alle artiesten die zullen optreden. Een groot podium zal worden opgericht en om 12.45 uur zal Laura Fischer als eerste artiest optreden. Daarna volgt Danilo, Pascal Redeker, Rotjoch & Architrackz en Peter Beense.

Ook zal er in de Johan Cruiijff Arena ruimte zijn om allerlei activiteiten te volgen. De stadion-DJ is DJ Willow. Fans die een kaartje hebben gekocht voor de Open Dag kunnen deelnemen aan de activiteiten in het Ajax-stadion. 'Van 10:00 – 20:00 uur kun je een bijzondere route door de Johan Cruijff ArenA bewandelen. Maak je debuut als Ajacied, door mee te doen aan de voetbalspellen, op de foto te gaan met de prijzen en je eerste Ajax-contract te ondertekenen', aldus de Amsterdammers op de clubwebsite.

Wanneer worden de spelers gepresenteerd?

Ajax zal op de Open Dag niet alleen de herenselectie presenteren aan de aanwezige fans op het plein bij de Ziggo Dome. Eerst is het om 13.30 uur tijd voor de spelerspresentatie van de selectie van de Ajax Vrouwen. Om 16.00 uur zal het programma afgelopen zijn, maar kort ervoor zal de feestelijke afsluiting gedaan worden door de presentatie van de mannenselectie. Deze zal om 15.00 uur beginnen. In tegenstelling tot de vele aankopen van vorig seizoen zijn momenteel de enige aankopen van Ajax trainer Francesco Farioli en Bertrand Traoré.