Waar en hoe laat wordt de oefenwedstrijd AZ - Le Havre uitgezonden?

Waar is AZ - Le Havre te zien?
31 juli om 15:03
Laatste update: 31 juli om 15:03

Na het knappe gelijkspel tegen Atalanta dendert AZ verder in de oefencampagne. Ditmaal staat een ontmoeting met Franse Le Havre op de agende. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live AZ - Le Havre kijken

AZ is uit de startblokken geschoten in het seizoen 2024/2025. Van de vijf gespeelde oefenwedstrijden werden er vier gewonnen en slechts één keer gelijkgespeeld tegen Atalanta. Het duel in het AFAS Stadion eindigde in 2-2. Daarnaast won de ploeg van Maarten Martens met indrukwekkende cijfers: 6-0 van AEK Athene en 8-0 van Excelsior. De Alkmaarders lijken goed voorbereid op het nieuwe seizoen.

Le Havre eindigde afgelopen seizoen nipt boven de degradatiestreep met een vijftiende plaats in Ligue 1. Het zal de eerste keer zijn dat beide ploegen elkaar treffen. Onder leiding van de Slowaakse coach Luka Elsner speelde Le Havre tot nu toe twee oefenduels waarin één keer gewonnen werd en één keer gelijkgespeeld. De Franse ploeg hoopt hun vorm voort te zetten en een goed resultaat te behalen tegen AZ.

Op welke zender is AZ - Le Havre te zien?

AZ - Le Havre wordt woensdag 31 juli 2024 om 19.00 uur uitgezonden op Ziggo Sport, met de uitzending die begint om 19.40 uur.