Waar en hoe laat wordt RB Salzburg - FC Twente in de Champions League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt RB Salzburg - FC Twente in de Champions League uitgezonden?

6 augustus om 20:30
Laatste update: 6 augustus om 20:17

De spanning stijgt nu FC Twente het gaat opnemen tegen RB Salzburg in de derde voorronde van de Champions League. Dinsdagavond 6 augustus is het moment van de waarheid voor de Tukkers, die voor het eerst sinds het seizoen 2010/2011 hopen de groepsfase van het miljardenbal te bereiken. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

RB Salzburg - FC Twente kijken

Twente eindigde vorig seizoen als derde in de Eredivisie en staat nu voor de uitdaging om twee rondes te overleven in de Champions League-kwalificatie. Trainer Joseph Oosting en zijn team hebben zich verzekerd van deelname aan de groepsfase van de Europa League bij een eventueel verlies, maar hun zinnen zijn duidelijk gezet op het hogere podium. De laatste keer dat Twente een Europees hoofdtoernooi bereikte was in het seizoen 2012/2013. De returnwedstrijd wordt een week later gespeeld op dinsdag 13 augustus in Enschede.

Hoe laat begint RB Salzburg - FC Twente?

RB Salzburg - FC Twente begint dinsdag 6 augustus om 20.45 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op Ziggo Sport. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.