Deze scheidsrechter heeft de leiding over de wedstrijd Brann - Go Ahead Eagles

Welke scheidsrechter fluit SK Brann - Go Ahead Eagles?
1 augustus om 16:36
Laatste update: 1 augustus om 16:36

Go Ahead Eagles strijdt nog altijd voor een ticket richting de Conference League. De Deventenaren moeten de return spelen in Noorwegen tegen SK Brann. Welke scheidsrechter heeft de leiding over het duel? VoetbalNieuws.nl geeft je het antwoord.

Het was een groot voetbalfeest op de Adelaarshorst tijdens de heenwedstrijd tussen Go Ahead Eagles en SK Brann. Beide ploegen wisten niet te scoren en daarmee zal de return allesbeslissend zijn. Wel deelde de Oekraïnse arbiter een rode kaart uit aan Enric Llansana. De verdedigende middenvelder trok aan de noodrem in de laatste minuten en moest die actie bekopen met een directe rode kaart. Daarom zal Llansana ontbreken in Noorwegen.

Welke scheidsrechter fluit SK Brann - Go Ahead Eagles?

Tijdens de returnwedstrijd zal SK Brann - Go Ahead Eagles onder leiding staan van een Letse scheidsrechter. De UEFA heeft bekend gemaakt dat Edgars Malcevs de scheidsrechter zal zijn. Er is relatief weinig bekend over Malcevs. Dit Europese seizoen leidde hij al de wedstrijd tussen St. Patrick's en Dudelange.

SK Brann - Go Ahead Eagles begint donderdagavond om 19.00 uur in het Noorse Bergen. De winnaar plaatst zich voor de derde voorronde, waarin een ontmoeting het het Ierse St. Mirren of het IJslandse Valur wacht.