'Feyenoord bereikt akkoord met Brighton & Hove Albion over jonge Argentijn'

'Feyenoord bereikt akkoord met Brighton & Hove Albion over jonge Argentijn'
1 augustus om 21:34
Laatste update: 1 augustus om 21:37

Feyenoord en Brighton & Hove Albion hebben een akkoord bereikt over Facundo Buonanotte, meldt 1908.nl. De negentienjarige Argentijn komt op huurbasis naar Rotterdam.

Buonanotte wordt bij Feyenoord gezien als een directe versterking. De aanvaller, die zowel als rechtsbuiten en aanvallende middenvelder kan spelen, komt op huurbasis over van Brighton & Hove Albion. Feyenoord heeft in de deal met de Premier League-club tevens een koopoptie bedongen. De Rotterdammers voerden al wekenlang gesprekken met de Engelse club. Nu lijkt de Argentijn daadwerkelijk naar Feyenoord te komen. 

Afgelopen seizoen speelde Buonanotte 36 wedstrijden voor Brighton & Hove Albion, waarin hij vier keer scoorde. Zijn huidige marktwaarde wordt geschat op achttien miljoen euro. 

De jonge Argentijn zal naar verwachting snel aansluiten bij de selectie van Feyenoord, waar hij zijn kwaliteiten kan tonen in de Eredivisie. Met deze transfer versterkt Feyenoord zijn aanvalslinie en biedt het de club extra opties voor de komende wedstrijden. De Rotterdamse club hoopt dat Buonanotte een belangrijke rol kan spelen in hun jacht op succes dit seizoen.

Lees meer over:

Deel via