'United en Ten Hag geven gas en doen bod op zowel De Ligt als Mazraoui'

'United en Ten Hag geven gas en doen bod op zowel De Ligt als Mazraoui'

2 augustus om 11:25
Laatste update: 2 augustus om 11:25

Manchester United zet vol in op de komst van Matthijs de Ligt en Noussair Mazraoui. Volgens onder meer The Athletic en Fabrizio Romano hebben de Engelsen een dubbel bod neergelegd in München om beide spelers naar de Premier League te halen.

Zowel De Ligt als Mazraoui zouden al persoonlijk rond zijn met United. De verdedigers gaan beide een contract voor vijf seizoenen tekenen en zouden daardoor herenigd worden met Erik ten Hag. Hoeveel er met de deal gemoeid is, is nog onduidelijk. United en Bayern leken een akkoord te hebben omtrent de deal van Mazraoui ter waarde van twintig miljoen euro, maar of dat nu door het dubbele bod in stand blijft, is de vraag.

Voor De Ligt vroeg Bayern maar liefst vijftig miljoen euro exclusief bonussen. United weigerde dat te betalen en zette in op een bedrag rond de 35 miljoen euro. Nu moet blijken of er een middenweg wordt gevonden. The Athletic stelt dat het United-kamp optimistisch is over de uitkomst. Beide spelers worden vertegenwoordigd door Rafaele Pimenta.