Deze spelers moet PSV missen voor de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord

Welke spelers mist PSV voor de Johan Cruijff Schaal?
2 augustus om 15:20
Laatste update: 2 augustus om 15:20

Drie PSV'ers zullen het treffen met Feyenoord in de Johan Cruijff Schaal niet halen. Peter Bosz zal moeten puzzelen achterin, want elke speler speelt in de defensie. Welke spelers zullen de Eindhovenaren missen? VoetbalNieuws.nl geeft je het antwoord.

Na drie overwinningen op een rij zal PSV wederom de Johan Cruijff Schaal willen grijpen. Ditmaal zullen de Eindhovenaren in het eigen Philips Stadion spelen, maar wederom zal Feyenoord de tegenstander zijn. Noa Lang werd vorig seizoen de matchwinner met de enige treffer van de wedstrijd, maar Brian Priske zal zijn Feyenoord-carrière ook willen beginnen met een prijs.

Welke spelers zijn niet fit voor het treffen met Feyenoord?

Tijdens de persconferentie voorafgaand aan de Johan Cruijff Schaal bevestigde Bosz dat er enkele afwezigen zijn. "Nee niet iedereen is fit", verklaart de PSV-trainer al zittend naast Priske. "Er zijn drie spelers geblesseerd. Mauro, Armando Obispo en Olivier Boscagli zijn niet beschikbaar. Dat zijn naast Sergiño Dest de afwezigen." Daarnaast heersen er ook vraagtekens rondom Luuk de Jong. De PSV-spits en tevens aanvoerder moest de persconferentie aan zich voorbij laten gaan vanwege ziekte. "Luuk de Jong is inderdaad ziek. Hij is naar bed." Het is nog onduidelijk of De Jong wel fit genoeg zal zijn voor de Johan Cruijff Schaal, wel trainde hij mee voorafgaand aan het persmoment.