Waar en hoe laat wordt de oefenwedstrijd Real Madrid - Chelsea uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de oefenwedstrijd Real Madrid - Chelsea uitgezonden?

4 augustus om 15:43

In de nacht van dinsdag 6 op woensdag 7 augustus kunnen voetbalfans genieten van een spannende oefenwedstrijd tussen Real Madrid en Chelsea. Beide ploegen zijn momenteel bezig aan een tour door de Verenigde Staten en zullen elkaar treffen in het Bank of America Stadium in Charlotte. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Real Madrid - Chelsea kijken

Real Madrid, onder leiding van Carlo Ancelotti, is de regerend Champions League-winnaar en heeft deze zomer Kylian Mbappé transfervrij overgenomen van PSG. Hoewel Mbappé vermoedelijk nog niet zal spelen, is het toch een interessante clash. De Madrilenen verloren hun twee vorige wedstrijden; met 1-0 van AC Milan en met 1-2 van FC Barcelona. Chelsea, nu onder leiding van Enzo Maresca, heeft wisselende resultaten behaald in de voorbereiding. De Blues speelden gelijk tegen Wrexham, verloren van Celtic en Manchester City, maar wisten te winnen van Club América.

Hoe laat begint Real Madrid - Chelsea?

Real Madrid - Chelsea begint in de nacht van dinsdag 6 op woensdag 7 augustus om 01.00 uur Nederlandse tijd. De wedstrijd is live te volgen op Ziggo Sport. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.