FC Twente wacht mogelijk snel weerzien met Pröpper bij bereiken van CL play-off

FC Twente speelt tegen Rangers of Dinamo Kiev bij bereiken CL play-off
5 augustus om 12:11
Laatste update: 5 augustus om 12:20

Mocht het FC Twente lukken om Red Bull Salzburg te verslaan, dan weet het wie de tegenstander wordt in de play-off voor de Champions League. Het Rangers FC van Robin Pröpper of Dinamo Kiev wordt de tegenstander, zo heeft de loting zojuist uitgewezen.

Dat Twente juist Rangers kan treffen, is bijzonder. De Schotten wisten afgelopen week Pröpper in te lijven voor enkele miljoenen. Wanneer Rangers van Dinamo Kiev weet te winnen, keert de centrale verdediger alweer terug in de Grolsch Veste. Ook Danilo en Vaclav Cerny staan onder contract bij Rangers en hebben een verleden bij Twente. PSV speelde de voorgaande twee jaren een Champions League play-off tegen Rangers.

Mocht het voor Twente lukken om met Salzburg af te rekenen, dan speelt het eerst een uitwedstrijd. Die zou plaatsvinden in de derde week van augustus. In de laatste week van augustus is de Grolsch Veste het toneel.

Voor Twente komt het eerste duel met Salzburg nu echt dichtbij. Dinsdagavond trappen de Tukkers om 20.45 uur af in Oostenrijk.