Waar en hoe laat wordt Almere City - AZ in de Eredivisie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Almere City - AZ in de Eredivisie uitgezonden?

5 augustus om 18:28

De Eredivisie trapt dit weekend af. De wedstrijd tussen Almere City FC en AZ wordt gespeeld in het Yanmar Stadion en markeert de eerste speelronde van het nieuwe seizoen. Almere, onder leiding van nieuwe trainer Hedwiges Maduro, hoopt hun knappe prestatie van vorig seizoen voort te zetten. AZ, dat vorig jaar als vierde eindigde en zich daardoor rechtstreeks plaatste voor de groepsfase van de Europa League, komt onder de leiding van Maarten Martens naar Almere. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Almere City - AZ kijken

Almere gaat vol vertrouwen het tweede seizoen in de Eredivisie in, nadat ze vorig jaar als debutant knap dertiende werden onder Alex Pastoor. Met Maduro aan het roer zullen De Zwarte Schapen proberen hun plek in de competitie te consolideren en mogelijk zelfs te verbeteren. AZ, daarentegen, heeft ambities om zich opnieuw te kwalificeren voor Europees voetbal. Met een sterke en jonge selectie, zullen de Alkmaarders uit zijn op een vliegende start van het seizoen.

Hoe laat begint Almere City - AZ?

Almere City - AZ begint zaterdag 10 augustus om 20.00 uur in het Yanmar Stadion. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen via ESPN 2. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.