Volgens het AD komt ook Devyne Rensch in aanmerking voor verkoop bij Ajax

'Summer sale bij Ajax: ook verdediger met basisplaats in aanmerking voor verkoop'

6 augustus om 07:55
Laatste update: 6 augustus om 07:55

De summer sale van Ajax houdt niet over. Volgens het Algemeen Dagblad is Devyne Rensche de volgende speler waarvan de Amsterdammers niet onwelwillend tegenover een vertrek zouden staan.

De laatste weken gaat een stuk meer over vertrekkende, dan inkomende spelers. Dat heeft alles te maken met de financiële situatie van de club. Directeuren Alex Kroes en Marijn Beuker gaven hier tekst en uitleg over in een open interview, waarin naar voren kwam dat er eerst moet worden verkocht om spelers te kunnen halen. Om die reden mogen spelers als Borna Sosa, Owen Wijndal, Silvano Vos, Benjamin Tahirovic en Naci Ünüvar vertrekken en ook over een vertrek van Diant Ramaj, Chuba Akpom en Josip Sutalo wordt druk gespeculeerd.

Daar komt nu ook de naam van Rensch bij. Volgens het AD komt ook hij in aanmerking. De rechtsback gaat zijn laatste contractjaar in Amsterdam in en heeft volgens Transfermarkt.com een waarde van tien miljoen euro. 

Aan Rensch zijn deze zomer nog geen clubs gelinkt. De rechtspoot kan voorlopig nog wel rekenen op een basisplaats. In het tweeluik met FK Vojvodina was hij basisspeler en speelde beide duels uit.