Waar en hoe laat wordt Spanje - Duitsland op de Olympische Spelen uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Duitsland - Spanje op de Olympische Spelen uitgezonden?
9 augustus om 14:40
Laatste update: 9 augustus om 14:40

De strijd om medailles voor het vrouwenvoetbal op de Olympische Spelen nadert zijn climax. Duitsland neemt het op tegen Spanje in wat een spannende wedstrijd belooft te worden. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Beide ploegen hebben zich goed geweerd in het toernooi, maar kwamen tekort in de halve finales. Spanje verloor met 4-2 van Brazilië, terwijl Duitsland nipt met 1-0 werd verslagen door de Verenigde Staten. De wedstrijd om de derde plek biedt echter nog steeds een kans op Olympisch eremetaal. De twee landen speelden voor het laatst tegen elkaar op het Europees Kampioenschap in 2022. In de groepsfase rekende Die Mannschaft af met La Roja door met 2-0 te winnen. Spanje wist überhaupt in de geschiedenis nog nooit te winnen van Duitsland

Waar kun je Spanje - Duitsland live bekijken?

Spanje - Duitsland begint vrijdag 9 augustus om 15.00 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen via HBO Max