Feyenoord haalt middenvelder op uit Italië

Feyenoord haalt middenvelder op uit Italië, speler direct op huurbasis naar KKD

7 augustus om 16:08
Laatste update: 7 augustus om 16:12

Feyenoord heeft de komst van Gabriele Parlanti bekendgemaakt. De twintigjarige middenvelder komt over van US Triestina, tekent een tweejarig contract en gaat direct op huurbasis naar FC Dordrecht. 

Feyenoord maakt via de officiële kanalen bekend dat Parlanti naar Nederland komt. Aan het tweejarige contract is een optie van een extra jaar verbonden. "Gabriele is een technisch vaardige middenvelder die met veel flair en lef durft te spelen", meent Mark Ruijl, Head of Global Football van de Rotterdammers op de clubsite van Feyenoord. "Wij denken dat hij snel zijn weg in Nederland zal gaan vinden en verwachten dat hij zich hier uitermate goed kan door ontwikkelen. Daar gaan wij hem zo goed mogelijk bij helpen."

Parlanti wil snel beginnen in Nederland en hoopt dat Feyenoord hem na het komende seizoen hard nodig heeft. "Het geeft mij een trots gevoel om bij een grote club als Feyenoord mijn voetbalcarrière een vervolg te geven. Ik zal het komende seizoen op huurbasis bij FC Dordrecht gaan spelen en ga daar mijn uiterste best doen om te laten zien wat ik in huis heb", besluit de speler.