'Feyenoord vist achter het net: Buonanotte blijft in Premier League spelen'

'Feyenoord vist achter het net: Buonanotte blijft in Premier League spelen'

8 augustus om 10:33

Feyenoord lijkt definitief naast de komst van Facundo Buonanotte te grijpen. De Argentijnse international is hard op weg om een huurtransfer te gaan maken naar Leicester City. Dat meldt Fabrizio Romano donderdagochtend.

Dat Buonanotte, de 19-jarige rechtsbuiten van Brighton & Hove Albion, vermoedelijk niet meer in de Eredivisie zal gaan spelen, is geen verrassing. In de voorbije dagen meldde het Algemeen Dagblad namelijk al dat zijn komst naar Rotterdam vrijwel onhaalbaar is. Celtic en Southampton leken in eerste instantie de kapers op de kust te zijn, maar nu heeft Leicester dus de beste papieren.

Het ziet er naar uit dat de flegmatieke aanvaller zijn carrière komend seizoen vervolgt bij het gepromoveerde Leicester. The Foxes hebben naar verluidt geen koopoptie bedongen.

Feyenoord blijft daarom nog steeds op zoek naar een nieuwe rechtsbuiten die ook op het aanvallende middenveld kan spelen. Wie dat moet worden, is nog niet bekend. Voetbal International schreef onlangs echter dat directeur Dennis te Kloese de negentienjarige Ghanees Ibrahim Osman in de gaten houdt. Die speelt eveneens voor Brighton.