Waar en hoe laat wordt Real Madrid - Atalanta om de UEFA Super Cup uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Real Madrid - Atalanta om de UEFA Super Cup uitgezonden?
14 augustus om 19:10
Laatste update: 14 augustus om 18:55

De UEFA Super Cup belooft wederom een boeiend duel te worden tussen de winnaars van de Champions League en de Europa League. Real Madrid, de huidige Champions League-kampioen, neemt het op tegen Atalanta, de verrassende winnaar van de Europa League. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

UEFA Super Cup: Real Madrid - Atalanta

Real verkeert in uitstekende vorm na het winnen van de Champions League en wil hun zesde UEFA Super Cup-titel binnenhalen, hun laatste overwinning dateert uit 2022. De Koninklijke wordt extra versterkt door de komst van Kylian Mbappé, die na zijn megatransfer van PSG zijn eerste minuten voor Real Madrid zou kunnen maken.

Aan de andere kant staat Atalanta voor het eerst in deze prestigieuze wedstrijd. Hoewel ze een sterk team hebben met Nederlanders zoals Teun Koopmeiners, Marten de Roon en Mitchel Bakker, zijn er zorgen over Koopmeiners' inzetbaarheid vanwege zijn transferperikelen.

Hoe laat begint Real Madrid - Atalanta om de UEFA Super Cup?

Real Madrid – Atalanta begint woensdag 14 augustus om 21.00 uur in het Nationaal Stadion van Warschau. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen bij Ziggo Sport. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.