Teze komt terug op besluit na werkweigering bij PSV: "Ik zal er morgen staan"

Teze komt terug op besluit na ophef bij PSV:
9 augustus om 21:55
Laatste update: 9 augustus om 21:58

Jordan Teze zal zaterdag tóch op het wedstrijdformulier staan bij het duel tussen PSV en RKC Waalwijk. De rechtsback had aanvankelijk geweigerd te spelen vanwege een mogelijke transfer naar AS Monaco. 

PSV laat via de officiële kanalen via een mededeling weten dat Teze terug is gekomen op zijn besluit. 'Teze is teruggekomen op zijn besluit om morgen niet te willen spelen. Jordan heeft zijn excuses aangeboden aan supporters, spelers en staf van PSV en aangegeven dat hij de club niet in de steek wil laten. De clubleiding, het team en de trainer hebben zijn excuses aanvaard. Jordan maakt gewoon deel uit van de wedstrijdselectie voor het duel met RKC Waalwijk en is vastbesloten de competitie succesvol af te trappen', aldus PSV.

Teze heeft ook persoonlijk gereageerd op het voorval. "Ik draag jullie in mijn hart. Als ik de club verlaat, doe ik dat door de voordeur", aldus de rechtsback. PSV is in onderhandeling met AS Monaco, maar de Eindhovenaren willen Teze nog niet laten gaan omdat er geen geschikte opvolger is gevonden.