Waar en hoe laat wordt Heracles Almelo - PSV in de Eredivisie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Heracles Almelo - PSV in de Eredivisie uitgezonden?

11 augustus om 15:22

Op zondag 18 augustus neemt regerend landskampioen PSV het in speelronde 2 van de Eredivisie op tegen Heracles Almelo. PSV opende het seizoen indrukwekkend met een 5-1 overwinning op RKC Waalwijk en wil die lijn doortrekken in het Erve Asito Stadion. Heracles speelde in de eerste speelronde met 0-0 gelijk tegen Sparta Rotterdam en zal thuis willen verrassen. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Heracles Almelo - PSV kijken

Heracles zal proberen de regerend kampioen het lastig te maken op eigen veld. Hoewel PSV in topvorm verkeert, heeft Heracles de steun van het thuispubliek en wil het bewijzen dat het ook tegen de topploegen punten kan pakken. Voor PSV is het zaak om met een maximale score de titelverdediging voort te zetten en te laten zien dat de ruime zege tegen RKC geen toevalstreffer was.

Hoe laat begint Heracles Almelo - PSV?

Heracles Almelo – PSV begint zondag 18 augustus om 12.15 uur in het Erve Asito Stadion. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen via ESPN 2. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.