Waar en hoe laat wordt Jong PSV - Jong Ajax in de KKD uitgezonden?

Waar is Jong PSV - Jong Ajax te zien?
12 augustus om 07:15
Laatste update: 12 augustus om 07:03

Ook voor de Jong elftallen gaat de Keuken Kampioen Divisie weer beginnen. In de eerste speelronde staat meteen een clash op het programma, want Jong PSV neemt het op tegen Jong Ajax. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Jong PSV - Jong Ajax kijken

Jong PSV staat dit seizoen onder leiding van een nieuwe hoofdtrainer: Alfons Groenendijk. Het team moet het doen zonder spits Jason van Duiven, die is vertrokken, waardoor het al aan kwaliteit inlevert. Daarnaast zijn verschillende spelers door Peter Bosz opgenomen in de PSV-selectie, dus het zal interessant zijn om te zien welke talenten er op het veld gaan verschijnen voor Jong PSV.

Jong Ajax heeft ook een nieuwe coach. Frank Peereboom nam het stokje van Dave Vos sinds de komst van Francesco Farioli over. Verschillende spelers uit de Ajax-selectie zijn naar Jong Ajax gestuurd, maar mogen daar niet spelen. Toch is er een kans dat Silvano Vos, vanwege zijn leeftijd, van de partij zal zijn. Hij kan nog aansluiten in het elftal en zal een belangrijke rol kunnen spelen in deze wedstrijd.

Op welke zender is Jong PSV - Jong Ajax te zien?

Jong PSV - Jong Ajax wordt maandagavond 12 augustus 2024 om 20.00 uur live uitgezonden op ESPN 1. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.