'Feyenoord ziet in oud-transferdoelwit en bekende van Priske opvolger van Stengs'

Feyenoord houdt volgens Corriere dello Sport Gustav Isasken in de gaten
12 augustus om 13:50

Bij een definitief vertrek van Calvin Stengs gaat Feyenoord mogelijk weer uitkomen bij een oud transferdoelwit. Volgens het Italiaanse Corriere dello Sport houden de Rotterdammers de situatie rondom Gustav Isaksen nauwlettend in de gaten.

Isaksen stond een jaar geleden ook al in de belangstelling van Feyenoord, maar was toen te duur voor de club en vertrok van FC Midtyjlland naar SS Lazio voor een bedrag van twaalf miljoen euro. In Rome wist de Deen nog geen basisplaats te veroveren en dus zou een transfer niet helemaal onbespreekbaar zijn.

Eerder zou Lazio al hebben gedacht aan een ruil: Stengs voor Isaksen, klinkt het. Dat gaat niet meer gebeuren omdat eerstgenoemde een transfer naar Charlotte FC gaat maken. Toch zouden de Rotterdammers volgens de krant ‘van Isaksen houden’ en Lazio gelooft erin dat de speler in zijn tweede jaar wel potten kan breken, maar een verandering van beleid is ook mogelijk.

Isaksen is niet alleen voor Feyenoord een bekende speler. Ook Brian Priske had de speler al 45 wedstrijden lang onder zijn hoede bij Midtyjlland. Volgens Transfermarkt.com heeft Isaksen een waarde van 12 miljoen euro, maar hij ligt nog vast tot en met 2028 bij Lazio.