'Ajax strijdt met Spaanse, Italiaanse en Engelse clubs om handtekening Roberto'

Volgens Mundo Deportivo heeft Ajax Roberto-concurrentie vanuit bijna heel Europa
14 augustus om 08:03
Laatste update: 14 augustus om 08:08

Ajax heeft interesse getoond in Sergi Roberto, maar is zeker niet de enige club. Volgens Mundo Deportivo is er ook belangstelling vanuit Spanje, Engeland en Italië voor de routinier die transfervrij bij FC Barcelona vertrekt.

Afgelopen zondag kondigde Roberto zijn vertrek bij Barcelona aan. De 32-jarige middenvelder annex verdediger kan gezien zijn leeftijd zeker nog wat jaartjes mee en zo staan vele clubs, waaronder Ajax, er klaarblijkelijk ook in. Roberto zou avontuurlijke uitstapjes naar de Verenigde Staten of Saudi-Arabië in ieder geval al even van zich af hebben gehouden.

Naast Ajax strijden nog vijf clubs om de handtekening van Roberto. Dat zijn Sevilla, Girona, West Ham United, Fiorentina en Como, zo weet MD. Ook sprak de Spanjaard al met Tottenham Hotspur, maar die gesprekken hebben niets opgeleverd, klinkt het.

Het gaat niet lang meer duren voordat Roberto zijn keuze voor een nieuwe club gaat maken. De voormalig speler van Barcelona wil snel verhuizen omdat zijn vrouw op het punt van bevallen staat.