Volgens ESPN keert Bergwijn terug in de selectie bij Ajax tegen Panathinaikos

'Ajax ziet Bergwijn terugkeren voor belangrijk duel met Panathinaikos'

14 augustus om 09:35
Laatste update: 14 augustus om 09:39

Steven Bergwijn zit donderdag voor het eerst dit seizoen bij de wedstrijdselectie van Ajax, zo vermoedt ESPN. Mocht dat het geval zijn, dan kan de linksbuiten minuten gaan maken tegen Panathinaikos.

Bergwijn is al even teruggekeerd van zijn vakantie bij Ajax, maar kwam nog geen minuut in actie. De aanvaller keerde met een lichte blessure terug van het Nederlands elftal waarmee hij uitkwam op het EK. Die blessure zou nu toch over kunnen zijn.

"Wat ik over Bergwijn hoorde, is dat het zo goed als zeker is, een kleine slag om de arm, dat hij bij de selectie zit voor de wedstrijd tegen Panathinaikos", aldus ESPN-verslaggever Cristian Willaert bij Voetbalpraat. De journalist trekt de vergelijking met Brian Brobbey. "Dat zal Farioli kennende weer acht of negen minuten worden, niet meer dan dat. Heel verantwoord."

Mocht Bergwijn inderdaad bij de selectie zitten tegen Panathinaikos en ook nog eens minuten maken, dan zouden dat zomaar zijn laatste kunnen zijn voor Ajax. De buitenspeler wordt in verband gebracht met een transfer naar Leicester City. De zaakwaarnemerwissel die afgelopen dinsdag naar buiten kwam, draagt alleen maar bij aan die vermoedens.