'Feyenoord en PSV richten zich op Amerikaan die actief was op Olympische Spelen'

'Feyenoord en PSV richten zich op Amerikaan die actief was op Olympische Spelen'

14 augustus om 20:00

Volgens geruchten staat Jack McGlynn in de belangstelling van Feyenoord en PSV. Dit meldt MLS Transfers via X. Naast de twee Nederlandse clubs zouden ook Club Brugge en Real Sociedad interesse hebben in de 21-jarige Amerikaanse middenvelder van Philadelphia Union.

McGlynn komt momenteel uit voor Philadelphia Union in de MLS. De centrale middenvelder speelde deze zomer nog voor de Verenigde Staten op de Olympische Spelen. Zijn contract bij Philadelphia loopt tot januari 2026, met een optie voor nog twee extra jaren. Volgens Transfermarkt heeft McGlynn een geschatte transferwaarde van vier miljoen euro. Philadelphia Union bereidt zich voor op een mogelijk vertrek van McGlynn deze winter, hoewel er volgens de geruchten nog geen formele biedingen zijn uitgebracht. 

Feyenoord zoekt nog naar versterking op het middenveld, waar de club nog geen directe vervanger voor Mats Wieffer heeft gevonden, hoewel Gjivai Zechiël en Antoni Milambo hun kans lijken te grijpen. Ook PSV heeft volgens het X-account interesse in McGlynn. Het is voorlopig afwachten hoe concreet beide ploegen zich gaan mengen voor de middenvelder.