Deze opmerkelijke weddenschap sloot De Roon voorafgaand aan de UEFA Super Cup

Deze opmerkelijke weddenschap sloot De Roon voorafgaand aan de UEFA Super Cup
14 augustus om 20:45
Laatste update: 14 augustus om 20:50

Marten de Roon staat voor een bijzondere uitdaging tijdens de finale van de Europese Supercup tegen Real Madrid. De middenvelder van Atalanta Bergamo miste eerder de finale van de Europa League en het EK door een dijbeenblessure, maar is nu weer fit en klaar voor de strijd. Mocht Atalanta de Supercup winnen, dan wacht De Roon een opvallende 'straf'.

Na de winst in de Europa League-finale maakte De Roon een afspraak met zijn teamgenoot Charles De Ketelaere. "Ik heb Charles beloofd mijn haar te blonderen als we de Supercup winnen", schreef De Roon op X. De Ketelaere, die al met een blonde coupe op het EK verscheen, kan dus mogelijk gezelschap krijgen van zijn tien jaar oudere teamgenoot met dezelfde haarkleur.

De Roon zal samen met De Ketelaere proberen om het sterke Real Madrid af te stoppen. Trainer Carlo Ancelotti zet in op een aanvalslinie met Rodrygo, Vinicius Junior en Kylian Mbappé. Het belooft een zware klus te worden, maar De Roon en zijn team zijn klaar om de uitdaging aan te gaan. Ondanks zijn teleurstellende zomer hoopt De Roon nu bij te dragen aan een nieuwe Europese triomf voor Atalanta. Als de ploeg uit Bergamo opnieuw weet te stunten, zal De Roon dit waarschijnlijk niet snel vergeten—en dat geldt ook voor zijn haar.