Arteta vol lof over Timber: dit zegt de Arsenal-trainer over de voormalig Ajacied

Dit zegt de Arsenal-trainer Arteta over Jurriën Timber
24 augustus om 19:22
Laatste update: 24 augustus om 19:22

Arsenal-trainer Mikel Arteta heeft zich zeer positief uitgelaten over Jurriën Timber. De Nederlandse verdediger maakt na een zware blessure nu al indruk op het team, ondanks dat hij nog weinig wedstrijden heeft gespeeld.

Timber, die vorig seizoen grotendeels moest missen vanwege een kruisbandblessure, heeft volgens Arteta al het respect van zijn teamgenoten gewonnen zonder veel te spelen. Arteta benadrukt dat Timber niet alleen door zijn voetbalkwaliteiten opvalt, maar ook door zijn leiderschap en intelligentie. "Hij is een ongelofelijke speler. Zijn leiderschap, skills, kalmte, de manier waarop hij concurreert, zijn intelligentie: ik denk dat hij het team zo veel gaat brengen," zegt Arteta. De Spanjaard voegde daaraan toe dat Timber zijn teamgenoten beter maakt met zijn coaching en passie voor het spel.

De trainer is ervan overtuigd dat Timber dit seizoen een cruciale rol zal spelen voor Arsenal. Met zijn terugkeer op het veld verwacht Arteta dat Timber een grote impact zal hebben op het team. Zaterdag begon Timber in de basis bij Arsenal, dat het opnam tegen Aston Villa.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sky Sports Football (@skysportsfootball)