'Brighton keert terug voor Boscagli, maar krijgt weer nul op het rekest'

'Brighton keert terug voor Boscagli, maar krijgt weer nul op het rekest'
15 augustus om 21:37
Laatste update: 15 augustus om 21:41

Brighton & Hove Albion heeft het bod op Olivier Boscagli verhoogd naar een bedrag tussen de acht en tien miljoen euro, zo meldt Voetbal International. Dit bedrag is echter nog steeds veel te laag voor PSV, dat de Franse verdediger niet wil laten gaan.

Technisch directeur Earnest Stewart van PSV heeft momenteel zijn handen vol aan de defensie van de club. Naast het behouden van Boscagli is hij ook op zoek naar versterkingen op meerdere posities, waaronder een rechter centrale verdediger, een linksback en mogelijk een vervanger voor Jordan Teze.

Teze staat namelijk in de belangstelling van AS Monaco, dat het bod op hem heeft verhoogd naar twaalf miljoen euro inclusief bonussen. Toch is PSV niet tevreden met dit bod, waardoor de kans groot is dat Teze tegen Heracles Almelo nog gewoon bij de selectie zit.

Boscagli, die nog maar een contract voor één jaar heeft, is volgens PSV cruciaal voor het spel van trainer Peter Bosz. De trainer prees de Fransman recent nog na de 5-1 overwinning op RKC, waarin Boscagli met zijn passing opnieuw van grote waarde bleek. Ondanks herhaalde pogingen van PSV om het contract van Boscagli te verlengen, heeft de verdediger de aangeboden deal tot dusver genegeerd.

Benoit Biancheri, de zaakwaarnemer van Boscagli, is volgens Voetbal International naar Eindhoven afgereisd om de situatie te bespreken. Hoewel PSV hoopt op een verlenging van het contract, blijft de club hard in de onderhandelingen. Mocht Boscagli niet bijtekenen, dan kan hij na dit seizoen transfervrij vertrekken.