Vermoedelijke opstelling Feyenoord: aanwinst begint in de basis, Stengs keert terug

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: aanwinst begint in de basis, Stengs keert teru
18 augustus om 09:11
Laatste update: 18 augustus om 08:32

Feyenoord is uit op eerherstel. De Rotterdammers nemen het zondag op tegen PEC Zwolle en zullen na de blamage van een week eerder hopen op drie punten. VoetbalNieuws geeft je de vermoedelijke opstelling.

Bij Feyenoord leek alles koek en ei. De tegenvallende oefencampagne werd afgesloten met de winst van de Johan Cruijff Schaal. Tegen Willem II leek het seizoen uitstekend te beginnen, maar na een fout van Timon Wellenreuther stond er 1-1 op het scorebord in Rotterdam na negentig minuten.

Tegen PEC zal men er alles aan gaan doen om wel de volle buit te pakken. Brian Priske verwelkomde afgelopen week meerdere nieuwe aanwinsten en de kans is groot dat Hugo Bueno direct in de basis staat. De tegenvallende Marcos Lopez zal zijn basisplaats af moeten staan aan de wingback die achterin gezelschap krijgt van Lutsharel Geertruida, Thomas Beelen, David Hancko en op de andere vleugel Bart Nieuwkoop.

Het blok op het middenveld zal worden gevormd door Ramiz Zerrouki en Quinten Timber. Voorin zullen de ogen vooral gericht zijn op Calvin Stengs. De Nederlander zag een transfer naar Charlotte FC afketsen, maar zal nu samen met Igor Paixao en Santiago Giménez de voorhoede vormen.  

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther, Geertruida, Beelen, Hancko; Bueno, Timber, Zerrouki, Nieuwkoop; Paixao, Giménez, Stengs