Waar wordt het Eredivisie-duel Almere City - PSV uitgezonden?

Waar is Almere City - PSV te zien?
24 augustus om 18:40
Laatste update: 24 augustus om 18:40

PSV wacht in speelronde drie een nieuwe uitwedstrijd. Na een bezoek aan Almelo zal Peter Bosz met zijn elftal ditmaal afreizen naar Almere. Waar kun je Almere City - PSV kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Almere City - PSV kijken

PSV heeft de koppositie in de Eredivisie alweer te pakken en scoorde al acht keer in de eerste twee wedstrijden. De Eindhovenaren wonnen zowel van RKC als van Heracles Almelo, maar coach Peter Bosz heeft nog altijd defensieve zorgen. In beide wedstrijden wisten de tegenstanders te scoren, wat laat zien dat er nog werk aan de winkel is voor de defensie van PSV. Toch zal de ploeg met vertrouwen naar Almere afreizen.

Onder leiding van Hedwiges Maduro wil Almere City wederom in de Eredivisie blijven, maar het seizoen is nog niet goed begonnen. De eerste twee competitieduels werden verloren, en Almere scoorde in die wedstrijden ook geen enkele keer. Vorig seizoen won PSV tweemaal tegen Almere City, waaronder een 0-4 overwinning in Almere. Almere City zal erop gebrand zijn om een beter resultaat neer te zetten in deze ontmoeting.

Op welke zender is Almere City - PSV te zien?

Almere City - PSV wordt zaterdagavond 24 augustus 2024 om 20.00 uur live uitgezonden op ESPN 1. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.