Stengs opgelucht na hectische week: 'Blij dat ik niet weg ben'

Dit zegt Stengs over zijn hectische week
19 augustus om 15:18
Laatste update: 19 augustus om 15:28

Calvin Stengs heeft een bewogen week op een positieve manier afgesloten. Nadat zijn transfer naar Charlotte FC was afgeketst, wist de middenvelder van Feyenoord zich te herpakken in de Eredivisie. Tijdens de 1-5 overwinning op PEC Zwolle was Stengs direct van grote waarde met een goal en twee assists.

"Ik heb veel moeten praten", vertelde Stengs aan Feyenoord ONE. "Maar toen ik deze week terug het gebouw in liep, was iedereen blij om me te zien. Dat gaf mij een goed gevoel, het gevoel dat ik belangrijk ben en gewaardeerd word." De steun van de fans gaf Stengs een extra boost: "Bedankt voor de steun. Ik hoop dat ik de komende weken weer belangrijk kan zijn voor het team."

Stengs richt zich nu volledig op het huidige seizoen bij Feyenoord en denkt actief mee met trainer Brian Priske, die recent switchte naar een 4-3-3 formatie. "Het is goed dat we in meerdere systemen kunnen spelen," aldus Stengs. "Uiteindelijk beslist de trainer welk systeem het beste past, en wij als spelers werken keihard om dat goed uit te voeren."