Hierdoor is de transfer van Carlos Forbs mogelijk in gevaar

'Ajax-transfer Carlos Forbs in gevaar: Wolves twijfelt door hoge vraagprijs'

20 augustus om 11:50

De beoogde transfer van Carlos Forbs naar Wolverhampton Wanderers lijkt onzeker. De aanvaller van Ajax, die eerder deze zomer werd gelinkt aan een overstap naar de Premier League-club, blijkt mogelijk te duur voor The Wolves. Dit meldt The Athletic.

Ajax verwachtte een bod van Wolverhampton op de 19-jarige Forbs, die vorig jaar voor veertien miljoen euro werd overgenomen van Manchester City. De Amsterdammers zouden bij een aantrekkelijk bod bereid zijn om mee te werken aan een vertrek. Echter, de gevraagde transfersom lijkt nu een struikelblok voor de Engelse club, die twijfelt of Forbs de investering waard is.

Forbs, die bij Ajax een contract heeft tot medio 2028, staat open voor een terugkeer naar Engeland. Hij denkt dat de Premier League beter bij zijn speelstijl past en hoopt op een hoger salaris. Bij Ajax wist hij in 37 wedstrijden drie keer te scoren en leverde hij vijf assists. Ondanks zijn vaste basisplaats onder trainer Francesco Farioli dit seizoen, wacht hij nog op zijn eerste doelpunt.

De komende dagen zullen cruciaal zijn, aangezien de transferperiode in Engeland op vrijdag 30 augustus sluit. Wolverhampton moet snel beslissen of ze doorzetten met de deal of dat ze op zoek gaan naar een goedkopere optie.