Dit is wanneer FC Twente en Ajax hun Eredivisie-wedstrijden inhalen

Dit is wanneer FC Twente en Ajax hun Eredivisie-wedstrijden inhalen

24 augustus om 17:45
Laatste update: 24 augustus om 17:45

FC Twente en Ajax hoeven dit weekend niet in actie te komen in de Eredivisie. Vanwege Europees voetbal krijgen beide ploegen een weekend rust. De KNVB maakte dinsdag bekend wanneer beide ploegen hun wedstrijden zullen inhalen.

Wanneer worden de wedstrijden ingehaald? 

De KNVB heeft de inhaaldatum voor de wedstrijd tussen FC Twente en sc Heerenveen bekendgemaakt. Het duel, dat oorspronkelijk komend weekend zou plaatsvinden, is verplaatst vanwege het Europese avontuur van FC Twente. Hierdoor is de wedstrijd verschoven naar dinsdag 17 september om 20.00 uur. De Amsterdammers halen hun duel tegen Fortuna Sittard een dag later in. Op woensdag 18 september komt om 20.00 uur Fortuna op bezoek in Amsterdam.

Andere wijzigingen in het speelschema

Daarnaast zijn er nog twee andere wijzigingen in het speelschema van FC Twente. De wedstrijd tegen NAC Breda, oorspronkelijk gepland voor zaterdag 28 september om 16.30 uur, zal nu plaatsvinden op zondag 29 september om 16.45 uur. Het uitduel tegen Feyenoord, dat eerst op zondag 6 oktober om 12.15 uur zou worden gespeeld, begint nu om 14.30 uur.