Nottingham Forest-bod voor Santiago Gimenez afgewezen

'Nottingham Forest-bod krijgt geen gehoor, Feyenoord wil meer voor Gimenez'

21 augustus om 21:40

Dennis te Kloese is niet tevreden over het bod van Nottinham Forest op Santiago Gimenez. Wederom houdt Feyenoord voet bij stuk en dus wordt het bod afgewezen. De Engelsen wilde rond de dertig miljoen euro betalen voor de Mexicaan.

'Feyenoord heeft een bod van 26 miljoen euro plus bonussen vandaag afgewezen', schrijft transfergoeroe en journalist Fabrizio Romano op X. Daarmee is het eerste bod van Forest van de hand gedaan. De Rotterdammers willen meer geld hebben voor hun spits en net als bij andere spelers houdt Te Kloese daarom voet bij stuk. Ook eerdere boden op Dávid Hancko die niet aan de gestelde transfersom voldeden werden afgewezen.

Ook Voetbal International weet te melden dat Feyenoord de Mexicaan niet wil laten gaan. 'Feyenoord zet streep door Giménez-deal met Forest', kopt het Nederlandse medium groot over de transferontwikkeling in Rotterdam. Op Transfermarkt.com heeft Gimenez een waarde van veertig miljoen euro en tevens heeft hij nog een contract tot medio 2027 in De Kuip. 

Gimenez is niet de enige die in beeld is bij Forest. Arsenal-spits Eddie Nketiah is ook in onderhandeling met de Engelse club en kan een transfer maken binnen de Premier League. De onderhandelingen lopen bij die transfer voorspoediger bij Nottinham Forest en dus lijkt hij wel een nieuwe aanwinst te gaan worden. Nketiah heeft volgens Transfermarkt.com een waarde van dertig miljoen euro. Hij scoorde in 116 wedstrijden negentien keer.