Volgens Voetbal International gaat Napoli zich melden voor Jerdy Schouten

'PSV-leegloop krijgt nog meer gestalte: Italianen gaan zich melden voor Schouten'

23 augustus om 09:55
Laatste update: 23 augustus om 09:55

Meer uitgaand transfernieuws bij PSV. Volgens Voetbal International gaat SSC Napoli zich op korte termijn in Eindhoven melden voor Jerdy Schouten.

Schouten werd eerder deze window al in verband gebracht met een transfer naar Juventus, Borussia Dortmund en Paris Saint-Germain. Daar is volgens VI nu de interesse van Napoli bij gekomen. Komende week gaan de Napolitanen zich in Eindhoven melden, klinkt het.

Volgens Italiaanse media gaat Napoli met een bod van tussen de twintig en dertig miljoen euro komen en dat is gezien de eerdere verhalen véél te weinig. PSV zou naar verluidt een bedrag van tussen de vijftig en zestig miljoen willen zien voor de controleur, die een goed EK speelde met het Nederlands elftal.

Het dossier Schouten is een nieuwe die aan het eind van de hectische transferwindow kan worden toegevoegd. Ook rondom Olivier Boscagli en Walter Benítez speelt het nodige. Daarnaast moet technisch directeur Earnest Stewart nog drie verdedigers zien binnen te halen. Een rechtercentrale verdediger, rechtsback én linksback.