Waar en hoe laat wordt Rayo Vallecano - FC Barcelona in La Liga uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Rayo Vallecano - FC Barcelona in La Liga uitgezonden?

27 augustus om 21:10
Laatste update: 27 augustus om 21:07

Op dinsdag 27 augustus staat er een interessante wedstrijd op het programma in La Liga: Rayo Vallecano neemt het thuis op tegen FC Barcelona in speelronde 3 van de Spaanse competitie. Barça is sterk aan het seizoen begonnen met twee overwinningen op rij. De ploeg van de nieuwe coach Hansi Flick, die het stokje heeft overgenomen van Xavi, wist zowel Valencia (1-2) als Athletic Bilbao (2-1) te verslaan. Met Robert Lewandowski in topvorm, die al drie keer het net wist te vinden, lijken de Catalanen klaar om hun goede vorm voort te zetten.

Rayo Vallecano - FC Barcelona kijken

Rayo Vallecano heeft ook een solide start gemaakt. Na een knappe 1-2 overwinning op Real Sociedad, volgde een doelpuntloos gelijkspel tegen Getafe. Nu staan ze voor de uitdaging om het in eigen huis, het sfeervolle Campo de Fútbol de Vallecas, op te nemen tegen het altijd gevaarlijke Barcelona. De ploeg van Rayo hoopt op een stunt tegen de huidige nummer twee van de competitie.

Hoe laat begint Rayo Vallecano - FC Barcelona?

De aftrap is om 21.30 uur, en de wedstrijd wordt uitgezonden op Ziggo Sport 5. Dit belooft een spannende confrontatie te worden tussen twee teams in vorm. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.