Volgens Telegraaf lukt het PSV op geen enkele manier om Boscagli langer te binden

'PSV kan Boscagli via geen een weg overtuigen, snel nieuw Brighton-bod verwacht'

28 augustus om 07:46

Het lukt PSV niet om Olivier Boscagli te overtuigen van een langer verblijf in Eindhoven. Volgens De Telegraaf wil de Monegask koste wat kost vertrekken naar Brighton & Hove Albion, dat snel een hoger bod op hem uit gaat brengen.

De situatie van Boscagli is bekend. De verdediger loopt over één seizoen uit zijn contract en er is interesse voor hem vanuit Brighton, maar PSV wenst nog niet mee te werken aan een vertrek. Dat komt wegens de schaarste die momenteel in de defensie heerst, maar ook door de te lage transfersom die The Seagulls hebben geboden.

Volgens de ochtendkrant gaat Brighton snel een bod uitbrengen dat hoger is dan de tien miljoen euro die nu op tafel ligt voor Boscagli. Hoe hoog die som gaat zijn is niet bekend, maar dat de linkspoot écht weg wil bij PSV, staat meer dan vast. De landskampioen zou een lucratief voorstel willen doen voor contractverlenging waarbij Boscagli zelfs een deel van de transfersom ontvangt wanneer hij verkocht wordt, maar ook daar trekt de speler zijn neus voor op. 

Boscagli heeft in ieder geval niet lang meer om zijn transfer naar Brighton af te ronden. Op zaterdag om 01.00 uur sluit de inkomende transfermarkt in Engeland.