Kopzorgen in Rotterdam: Feyenoord-target valt geblesseerd uit tijdens bekerduel

Dit Feyenoord-target is geblesseerd uitgevallen tijdens het bekerduel
29 augustus om 07:20

Boubacar Traoré, die in de belangstelling staat van Feyenoord, raakte woensdag geblesseerd tijdens de wedstrijd van Wolverhampton Wanderers tegen Burnley. De 23-jarige middenvelder moest vlak voor rust het veld verlaten met een knieblessure. Het is nog onduidelijk of dit gevolgen heeft voor een mogelijke transfer naar Feyenoord.

Traoré, die voor het eerst dit seizoen in de basis begon, moest na 45 minuten naar de kant. Wolverhampton stond op dat moment met 1-0 voor. De blessure lijkt niet ernstig, maar er is nog geen officiële diagnose gesteld. De middenvelder, die sinds 2022 bij Wolverhampton speelt, ligt tot 2027 vast bij de club.

Feyenoord heeft onlangs volgens Voetbal International geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Traoré. De Malinese middenvelder zou in Rotterdam een directe versterking moeten zijn als vervanger van Mats Wieffer. Tot nu toe zijn er echter nog geen concrete stappen ondernomen door Feyenoord.

Ondertussen lijkt Wolverhampton al een vervanger op het oog te hebben. De club zou in vergevorderde onderhandelingen zijn met Fluminense om de Braziliaan André voor 22 miljoen euro aan te trekken. Of dit verband houdt met een mogelijk vertrek van Traoré, is nog niet duidelijk.