Schok voor Feyenoord: Stengs moet onder het mes wegens knieblessure

Schok voor Feyenoord: Stengs moet onder het mes wegens knieblessure
29 augustus om 08:23
Laatste update: 29 augustus om 08:31

Feyenoord moet het voorlopig doen zonder Calvin Stengs. De multifunctionele speler heeft in de wedstrijd tegen Sparta een knieblessure opgelopen en zal binnenkort geopereerd moeten worden. Dat maakte Stengs zelf bekend via zijn sociale media.

Stengs, die in het verleden al vaker met knieproblemen kampte, benadrukte via sociale media dat het om zijn andere knie gaat. "Door een moment in de wedstrijd tegen Sparta heb ik een blessure opgelopen aan mijn linkerknie," legde hij uit. Ondanks dat hij aanvankelijk geen last leek te hebben, bleek een operatie noodzakelijk om goed te herstellen.

Stengs miste eerder deze zomer een transfer naar het Amerikaanse Charlotte FC, maar ontkende toen dat dit met zijn knie te maken had. Hij blijft nu echter opnieuw aan de kant door een blessure, waardoor Feyenoord het zonder hem moet stellen in de komende weken. De middenvelder, die sinds zijn komst naar Feyenoord vorig jaar in 46 officiële wedstrijden negen keer scoorde en twintig assists gaf, zal nog deze week onder het mes gaan.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Calvin Stengs (@calvinstengs)