Boscagli niet te spreken: dit vindt de verdediger van de handelswijze van PSV

Dit vindt de Franse verdediger van de handelswijze van PSV
29 augustus om 09:35
Laatste update: 29 augustus om 11:10

Olivier Boscagli blijft waarschijnlijk bij PSV, ondanks zijn duidelijke wens om te vertrekken. De Franse verdediger en zijn entourage begrijpen niet waarom PSV een bod van meer dan tien miljoen euro van Brighton & Hove Albion heeft afgewezen, zo schrijft het AD.

Het contract van Boscagli loopt over negen maanden af. Dit betekent dat hij over vier maanden bij een andere club kan tekenen en volgend jaar transfervrij kan vertrekken. Hierdoor loopt PSV het risico om hem zonder vergoeding kwijt te raken, wat een financiële tegenvaller zou betekenen voor de club. "Nu is er nog goed geld te verdienen bij een transfer van de verdediger, maar na deze week waarschijnlijk niet meer," aldus het Algemeen Dagblad. Boscagli heeft aangegeven zijn contract niet te willen verlengen als PSV niet meewerkt aan een transfer.

PSV lijkt te speculeren dat Boscagli, bekend als een beminnelijk persoon, niet het groepsproces zal verstoren als hij blijft. Tot nu toe heeft de verdediger zich rustig gehouden, ondanks de teleurstelling. Of hij echter zal blijven samenwerken, blijft onduidelijk. De verdediger voelt zich onrechtvaardig behandeld door de afwijzing van de transfer naar de Premier League.