Opstelling van Ajax tegen Jagiellonia Bialystok bekend

Farioli verrast weer met opstelling: Bergwijn start voor het eerst dit seizoen

29 augustus om 19:06

Francesco Farioli heeft de opstelling voor de return in de play-offs van de Europa League tegen Jagiellonia Bialystok bekendgemaakt. Na de overtuigende 1-4 overwinning in Polen, kiest de trainer wederom voor de nodige wijzigingen. VoetbalNieuws.nl neemt de opstelling met je door!

Remko Pasveer is tot dusver altijd de eerste keus geweest en behoudt ook tegen de Poolse tegenstander de voorkeur. In de verdediging zijn Devyne Rensch en Jorrel Hato vaste krachten, terwijl Josip Sutalo centraal speelt naast Youri Baas.

Het middenveld wordt gevormd door Jordan Henderson, Kian Fitz-Jim en Kenneth Taylor. Hierdoor moet Branco van den Boomen wederom genoegen nemen met een plek op de bank.

In de voorhoede werd deze week al bevestigd dat Brian Brobbey de kans in de spits krijgt. Op de persconferentie liet de trainer zich ook uit over Steven Bergwijn. Volgens Farioli was de aanvaller 'op de goede weg' en had hij 'fantastisch gesprek' met Bergwijn. Het bleek een voorbode, want Bergwijn start voor het eerst dit seizoen in de basis. Bertrand Traoré krijgt de voorkeur op de rechterflank.

Opstelling AjaxPasveer; Rensch, Sutalo, Baas, Hato; Henderson, Fitz-Jim, Taylor; Traoré, Brobbey, Bergwijn